Nieuws

Samenwerking ONL voor Ondernemers en Grenzeloos Ondernemen

ONL voor Ondernemers en Grenzeloos Ondernemen werken vanaf vandaag samen als media partners. De Nederlandse export sector en Nederlandse ondernemers die zaken doen in het buitenland kunnen hierdoor nog makkelijker terecht voor actuele en relevante informatie over internationale business. De samenwerking biedt een platform voor de wereldwijde Nederlandse business community met netwerk, kennis en podcasts.

Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers en Folkert Tempelman van Grenzeloos Ondernemen in het Ondernemershuis in Den Haag (foto is gemaakt voor het coronavirus) 

ONL voor Ondernemers is dé onafhankelijke ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van ondernemers laten horen. Grenzeloos Ondernemen is dé wereldwijde podcast en community over internationaal ondernemen, exporteren en zakendoen in het buitenland. Met de samenwerking gaan ONL en Grenzeloos Ondernemen nog verder om internationale ondernemers te helpen met hun ambities.

Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers: ‘Internationale handel en export is ontzettend belangrijk voor Nederland. Wij helpen ondernemers graag om de juiste connectie te leggen en te informeren over hoe ze dit moeten aanpakken. Grenzeloos Ondernemen is daar een mooi medium voor. Want naast dat we onze kennis kwijt kunnen in de podcast, bereiken we tegelijkertijd ook de internationale community van Grenzeloos Ondernemen. Die zit over de hele wereld.’

Folkert Tempelman van Grenzeloos Ondernemen: ,Internationale ondernemers en de luisteraars van de podcast hebben echt wat aan deze nieuwe samenwerking. Hans is zelf de wereld over geweest als succesvol internationale ondernemer. Hij weet dus precies wat er speelt. Met zijn uitgebreide netwerk en goede connecties in politiek Den Haag slaat hij de brug tussen overheid en bedrijfsleven. Ik ben daarom erg trots op deze nieuwe samenwerking met ONL.’

ONL voor Ondernemers sluit zich door de samenwerking aan bij andere partners van Grenzeloos Ondernemen. Zoals het Holland House Colombia, Transfer Latin Business Consultancy, de Stichting Nederlanders Buiten Nederland en Juke podcasts van Talpa Network. Wil je meer weten en/of je ook aansluiten bij de community? Stuur een bericht naar ONL of Grenzeloos Ondernemen, ze helpen je graag verder. info@onl.nl / go@grenzeloosondernemen.com.

www.onl.nl
www.grenzeloosondernemen.com