AgendaNieuws

8 oktober: kennissessie pensioenakkoord

Je hebt er natuurlijk al veel over gelezen: het nieuwe pensioenakkoord komt eraan. Door de veranderende arbeidsmarkt, (corona-)economie en de inzetbaarheid van medewerkers moet en gaat het pensioenstelsel danig op de schop. Maar wat betekent dat nou precies voor jou?

Dat hoor je op donderdag 8 oktober

Theo Gommer

Speciaal voor ONL-participanten organiseren we op donderdag 8 oktober van 10.00 tot 11.00 uur een gratis online kennissessie over het nieuwe pensioenakkoord. Theo Gommer en Jan van Harten, managing partners van de &Gommer Pensions Group, informeren je in een uurtje tijd waar je rekening mee moet en kunt houden en welke mogelijkheden er zijn. Daarbij nemen ze natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen van Prinsjesdag mee.

Wil je weten wat je binnenkort te wachten staat rondom de nieuwe pensioenplannen? Meld je dan aan voor de kennissessie op donderdag 8 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Nog geen ONL-participant?

Ben je nog geen ONL-particiapent maar wil je wel meedoen met deze kennissessie? Een mooie reden om nu participant te worden en bij te dragen aan een beter ondernemersklimaat. Voor 1 euro per dag steun je ONL en heb je directe invloed op onze agenda. Jij beslist mee over de onderwerpen waarvoor wij in actie komen. Meld je aan als participant

Nu aanmelden voor de kennissessie