AgendaNieuwsONL evenementen

8 oktober: MKB Financieringsevent

Welke financiering past bij jouw bedrijf? Waar moet je op letten zodat je ver weg blijft van woekerrentes? Hoe voorkom je dat je overdonderd wordt door onaangename verrassingen in de kleine lettertjes? 

Financiering is altijd een actueel thema voor ondernemers, ook tijdens deze coronacrisis. Het financieringslandschap is continu in beweging: financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor ondernemers!

Gratis online event op donderdag 8 oktober

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. En weten de weg naar alternatieve financiering lastig te vinden. Tijdens het online MKB Financiering Event op informeren ONL voor Ondernemers, Stichting MKB Financiering, Qredits en Voldaan samen met andere partijen jou als ondernemer over de mogelijkheden van alternatieve financiering. Op donderdag 8 oktober 2020 kun je van 9.30 – 13.00 uur gratis deelnemen aan expertsessies, roundtables en webinars.

Ben jij ondernemer en heb je start-, werk- of groeikapitaal nodig? Of zoek je in deze tijden een corona-overbruggingskrediet? Dan is dit gratis online event relevant voor jou!

In onderstaande video licht HU-lector Lex van Teeffelen het belang van toegang tot kapitaal voor het mkb duidelijk toe: