Nieuws

Regeldruk

Ondernemers willen ondernemen. Regels zijn er om een gelijk speelveld te creëren, laat ons verder met rust. ONL voor Ondernemers stelt overbodige en disproportionele regelgeving constant aan de kaak bij de politiek. Lokaal, regionaal en nationaal. Heb je case-studies van overbodige of disproportionele regelgeving? Laat het ons weten!

Wij streven naar consistent en gedegen beleid. Dit stelt ondernemers in staat om te investeren in de kansen die zij zien zonder dat zij bang hoeven te zijn dat de spelregels tussentijds worden veranderd. De stip op de horizon is nodig om doorbraakinnovaties echt van de grond te krijgen. Ondernemers die gebruik maken van innovatieregelingen willen de zekerheid dat zij gedurende de hele periode tegen dezelfde voorwaarden hun investering kunnen inzetten. Hierbij hoort ook op fiscaal terrein een lange termijn planning.

Voor alle vragen en opmerkingen kan je je richten tot info@onl.nl. Vragen en opmerkingen van participanten van ONL voor Ondernemers worden vanzelfsprekend eerder behandeld.

Wil je meedenken of heb je suggesties? Meld je aan bij ONL voor Ondernemers! Op deze pagina vind je alle informatie.