AgendaOpenbare bijeenkomsten

Bijeenkomst Business Connectors – Eerbeek

Mirjam Bink is gastspreker bij de bijeenkomst van de Business Connectors in Eerbeek.

Mirjam Bink, Minister van Organisatie & Communicatie binnen het schaduwkabinet van ONL voor Ondernemers gaat deze avond graag de dialoog aan met alle ondernemers! Nederland ondernemender maken is haar ambitie! Ondernemen het “mooiste vak”! En “Only dead fish go with the flow” een treffende uitspraak! Een energieke en sprankelende ondernemer pur sang met een meer dan ruime ervaring. Wij zijn enorm trots dat Mirjam Bink de opening van onze nieuwe locatie in Eerbeek wil verrichten!

Business Connectors: een dynamische, ondernemende, enthousiaste en professionele netwerkclub met een geheel eigentijdse formule, gericht op het MKB, opent nu ook in Eerbeek! Ons concept: geen lidmaatschap, geen verplichtingen, goede bereikbaarheid, gratis parkeren, overal in Nederland vrij toegankelijk, geweldige locaties, vaste avonden, vaste tijden en gratis bitterballen. U betaalt alleen de eigen consumpties!

Business Connectors heeft als visie haar netwerk steeds verder uit te breiden, uit te bouwen en verder te optimaliseren. Luisteren naar, praten met en leren van elkaar. Ondernemers met elkaar “verbinden” opdat beide partijen er beter van worden. Met als ultieme doelstelling mee te helpen bouwen aan een gezonde economische toekomst. Netwerken is uiteindelijk samen werken met andere netwerkers aan een netwerk dat daadwerkelijk werkt!

Meer informatie over deze bijeenkomst lees je via deze link.