Schaduwkabinet

Arko van Brakel

minister_arko

Biografie

Arko van Brakel is inspirator en ondernemer. Zijn doel is van Nederland het meest ondernemende land van de wereld te maken. Want een ondernemende manier van leven, werken, denken en doen is het antwoord op bijna alle uitdagingen die in onze snel veranderende wereld op ons af komen de komende jaren.

 “Wordt de beste versie van jezelf in een razendsnel veranderende wereld.”

In Van Brakel’s visie hoef je geen eigen bedrijf te hebben om ondernemend te kunnen zijn. Wel heb je een portie lef nodig. Het lef om authentiek te zijn, het lef om te durven dromen, lef om kennis te delen, fouten te maken en te leren. Kortom het lef om jezelf nieuwe vragen te stellen om nieuwe antwoorden te krijgen, toepasbaar op tal van aspecten van het ondernemend leven.

Arko van Brakel is op dit moment directeur bij het VNO-NCW trainingscentrum De Baak, het centrum voor leiderschap en ondernemerschap. Arko van Brakel put uit een rijke ervaring als ondernemer waarin de dieptepunten een minstens even belangrijke rol hebben gespeeld als de hoogtepunten. Daarnaast is hij actief met zijn ondernemingen Nieuwe Helden, Y-People, Traffical, InfoCaster en Stadscafe Den Koopman.

Columns van Arko van Brakel

 

Arko van Brakel over Ondernemerschap