ONL in de media

Boek ONDERNEMEN met Passie!

Ben jij een ondernemer met passie? Of: wil je dat worden?
Lees het nieuwe boek ONDERNEMEN met Passie! en doe de gratis test.

Vandaag wordt het boek officieel gepresenteerd. Het voorwoord is geschreven door ONL initiatiefnemer Hans Biesheuvel. Op 1 december 2013 verschijnt het boek Ondernemen met Passie!

In het boek worden tien eigenschappen besproken die nodig zijn om als ondernemer succesvol te kunnen zijn. Praktijkverhalen illustreren deze eigenschappen: twintig ondernemers vertellen open en eerlijk over hun bedrijf en over hun passie. Passie is eigenlijk de enige échte eigenschap die nodig is om te bereiken wat je wilt in je werk én in je leven. Passie zorgt ervoor dat je doorgaat, ook als het zwaar tegenzit. Passie is wat anderen aanspreekt en klanten trekt. Kortom, zonder passie gebeurt er niets!

Gratis test
Met dit boek willen de makers huidige en toekomstige ondernemers inspireren en hun passie (verder) aanwakkeren, zodat ze enthousiast ondernemen, nu en in de toekomst. Lezers van het boek kunnen GRATIS de speciaal ontwikkelde test (t.w.v €34,95) ONDERNEMEN met Passie! doen. Daarmee kunnen ze bepalen of en in hoeverre ze over de tien eigenschappen beschikken en waar ze aandacht aan zouden moeten besteden om nog succesvoller te zijn. Door het scannen van QR-codes bij verschillende ondernemersverhalen kunnen ze zich door filmpjes laten inspireren.

Magazine, tv-programma en boek
Ook de makers van dit boek zijn passievolle ondernemers.
Karlijn Smeets-Van Basten Batenburg en Elaine Romein hebben het merk ONDERNEMEN met Passie! ontwikkeld en in de markt gezet. In 2011 kwam het magazine uit en sinds november 2013 is wekelijks het tv-programma ONDERNEMEN met Passie! op RTL7 te zien. Voor dit boek werkten zij intensief samen met Lorraine Vesterink, inspirator en auteur van het boek PassieVitaliteit. Zij ontwikkelde de test ONDERNEMEN met Passie!, inclusief de tien eigenschappen en bracht vier ondernemerstypes in kaart.

OMP-BOEK-COVER

Titel: Ondernemen met Passie!
Uitgever: Acanthis Communicatie, Hilversum
Auteurs: Elaine Romein, Karlijn Smeets-Van Basten Batenburg, Lorraine Vesterink
Omvang: 148 pagina’s
ISBN: 978-90-821416-0-3
Prijs: € 24,95
Verkrijgbaar bij: boekhandels, Bol.com en Managementboek.nl www.ondernemen-met-passie.nl