Agenda

Woensdag 12 & donderdag 13 november: Border Sessions meetup: Three Innovators on Stage: Are you next? – Den Haag

Innovators, entrepreneurs en researchers in de Delta regio let op!

Border Sessions meetup:
Three Innovators on Stage: Are you next?
Graag nodigen we u uit voor een unieke meetup voor innovators, entrepreneurs en researchers tijdens het technologiefestival Border Sessions in Den Haag. Deze meetup is bedoeld voor iedereen die zich in de regio bezighoudt met innovatie en technologie binnen de thema’s health, security, internet, cities, food en space. Iedereen die openstaat voor inspiratie en ontmoetingen met professionals buiten zijn eigen vakgebied moet hierbij zijn.

Algemene informatie
Datum: 12 november
Tijd: 16.45 – 18.30 uur
Locatie: La Gayola Spiegeltent, Lange Voorhout 74 (voor het Escher Museum)
Tickets: meld u aan door u in te schrijven via deze link.

Deze meetup is gratis toegankelijk na registratie op de website.

Tijdens de Border Sessions meetup presenteren we in samenwerking met onze partners Medical Delta, The Hague Security Delta, Samenwerkingverband Zuidvleugel en de gemeente Den Haag drie bijzondere onderzoekers en ondernemers uit de regio: Kim van der Heiden (Erasmus MC), Maurice Aalders (Blood in the Spotlight) en Kars Veling (Q42). U komt tijdens de netwerkborrel direct in contact met meerdere innovatieprogramma’s waarmee u als ondernemer samen met anderen aan kansrijke innovaties kunt werken.

Over Border Sessions Op 12 en 13 November zal in het Nationale Toneel Gebouw op meerdere podia de derde editie van het technologiefestival Border Sessions plaatsvinden. Een regionaal evenement met een internationaal programma en brede focus gericht op nieuwe ontwikkelingen binnen technologie en innovatie binnen de thema’s health, space, security, cities, food en internet. Doel is uw bedrijf of organisatie verder te helpen door ideeën aan te reiken, inspiratie te geven en een plek te creëren waar u professionals uit bedrijfsleven, overheidsinstellingen en kennisinstituten kunt ontmoeten in een laagdrempelige setting. Er zijn meer dan 40 inspirerende sessies met panels, presentaties, workshops en netwerkevents.

Op onze website www.bordersessions.org treft u de meest recente informatie over het complete programma van het Border Sessions festival op 12 en 13 november.