Nieuws

Den Haag Onderneemt: zakendoen na corona, wat hebben we geleerd?

Den Haag Onderneemt!

Eindelijk is het zover! Op dinsdag 31 mei 2022 vindt de live editie van Den haag Onderneemt! plaats in de Fokker Terminal. Dit terugkerende event wordt speciaal georganiseerd voor Haagse ondernemers. Wil je dit event niet missen? Meld je dan hier aan en schrijf je direct in voor inspirerende workshops

Zakendoen in tijden van grote uitdagingen

Post-pandemie is het voor alle ondernemers telkens opnieuw koers bepalen en bewaken. Daarom presenteert Den Haag Onderneemt! dit keer het thema: “Zakendoen na corona: Wat hebben we geleerd?”. We kijken ernaar uit om na een lange periode weer bij elkaar te komen en inzichten met elkaar te delen en van elkaar te leren.

Programma

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies. Ook is er een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier de lessen van ondernemen in tijden van grote uitdagingen bespreken. Daarnaast is er aandacht voor terugkerende thema’s, zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. We sluiten deze inspirerende dag af met een netwerkborrel.

Meld je aan!

Meld je direct aan voor Den Haag Onderneemt! Zo zorg je ervoor dat je jouw aanmelding en workshop naar keuze niet mist. Na aanmelding ontvang je meer informatie over het programma.

Meer informatie?

Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Facebook, Twitter.

Ook kun je dit event volgen via het LinkedIn-account van Gemeente Den Haag