Agenda

dinsdag 20 januari: uitreiking LEF award door Hans Biesheuvel op Big Improvement Day

Hans Biesheuvel reikt dit jaar de LEF award uit. Vorig jaar was hij zelf de gelukkige winnaar van deze prijs. De LEF Award is een award voor de persoon die zijn nek het meest durfde uit te steken. Iemand die blijft verrassen en zich door niets uit het veld laat slaan.

De LEF award wordt ieder jaar uitgereikt tijdens de Big Improvement Day (BID).

Wat is de Big Improvement Day?
De Big Improvement Day (BID) is hét platform voor inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen. BID staat in het teken van beweging. Mobiliseren om te inspireren, met als doel Nederlandse professionals een podium te bieden voor het gezamenlijk verbeteren van de BV Nederland.

Aanbod: Korting als lid van ONL voor Ondernemers
Uw lidmaatschap bij ONL geeft recht op 25% korting op de totaalprijs van een kaartje voor de Big Improvement Day op 20 januari 2015. Dit komt neer op €750. U kunt uw kaart(en) reserveren door een e-mail te sturen naar bid@wvhcommunicatie.nl. Onder vermelding van speciale aanbieding ONL.

Voor wie is de Big Improvement Day?
BID is voor (toekomstige) beslissers. Voor mensen die de wil en het lef hebben om bij te dragen aan een beter Nederland. BID is een platform voor professionals uit de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap. Mensen die zich inzetten voor vooruitgang door kennis te delen, samen te werken en lef te tonen. Die geloven in de kracht van verbindingen tussen publiek & privaat, jong & oud én man & vrouw. BID is voor iedere beslisser die met een optimistische blik richting de toekomst kijkt.

Wat levert BID mij op?
BID biedt een platform voor innovatieve ideeën. Vraagstukken en oplossingen vinden elkaar hier. Deel uitmaken van BID betekent onderdeel zijn van een omvangrijk netwerk van collega-beslissers uit een veelzijdigheid van branches. Het uitgangspunt van BID: dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.