AgendaOpenbare bijeenkomsten

Dinsdag 9 december: Kick-off bijeenkomst ONL Ondernemers Parlement

Mede dankzij jouw support hebben wij het afgelopen jaar laten zien waar ONL voor Ondernemers voor staat. Het ONL OndernemersParlement is de volgende stap van ONL om de zeggenschap van ondernemers in Nederland te versterken.

Wil je meer weten over het ONL OndernemersParlement? Wij nodigen je graag uit voor de kick-off meeting op dinsdag 9 december 2014 en zullen je dan verder informeren over onze plannen voor 2015.

Programma dinsdag 9 december
15.30 – 16.00 uur: Ontvangst
16.00 – 18.00 uur: Inhoudelijk Programma
18.00 – 19.00 uur: Borrel

Locatie: Carlton Ambassador, Sophialaan 2 in Den Haag.

Kom je ook?
Aanmelden kan door een mail te sturen naar dit mailadres.

Meer over het OndernemersParlement
Het ONL OndernemersParlement staat voor ‘een netwerk van landelijke initiatieven’, waarbij de centrale vraag is: “Waar gaat Nederland de komende tien jaar zijn geld mee verdienen en zorgen we voor bestendige groei?”

Een krachtige en slagvaardige economie. Wendbaar, innovatief en duurzaam. Dat is het beeld van het Nederland van de toekomst dat ons als ONL OndernemersParlement voor ogen staat. Aanpassingsvermogen is het kapitaal van de toekomst. Ambitie op innovatiebeleid is van groot belang voor de toekomstige economische groei van Nederland. Hoe we dat bereiken? Dankzij de creativiteit en veerkracht van onze ondernemers. Want groot-, midden-, kleinbedrijf of ZZP-er; ondernemers zijn de echte aanjagers van onze economie! Laat ze doen waar ze goed in zijn: hard werken, kansen creëren, banen scheppen. De rest volgt dan vanzelf. Het ONL OndernemersParlement slaat een brug richting de politiek en schept een mogelijkheid tot dialoog. We zoeken samenwerking met andere maatschappelijke organisaties zoals de Kamer van Koophandel, TNO, kenniscentra en allerlei andere organisaties die zich bezighouden met ondernemerschap.

Het Jaarlijkse ONL Ondernemers Congres
ONL voor Ondernemers zal in 2015 circa 80 bijeenkomsten organiseren. In juni worden de regionale parlementsbijeenkomsten gehouden waarbij de belangrijkste onderwerpen worden geïnventariseerd die van belang zijn om op te nemen in de Schaduwbegroting. Het jaarlijkse ONL voor Ondernemers Congres wordt op 3 september 2015 in het World Forum in Den Haag gehouden. Op 2 september vinden er talloze ONL bijeenkomsten plaats zoals seminars, werkdiners en ontmoetingen tussen politici en ondernemers. Tijdens het Congres wordt de Schaduwbegroting aangeboden aan het kabinet.