AgendaOpenbare bijeenkomsten

Donderdag 13 november: Business Beurs Haaglanden

Op donderdag 13 november 2014 vindt voor het derde jaar op rij de Business Beurs Haaglanden plaats in het Kyocera Stadion in Den Haag. Hans Biesheuvel opent deze beurs en houdt een lezing.

Business Beurs Haaglanden verbindt & onderneemt
De “Business Beurs” Haaglanden is de plek bij uitstek om te zien en gezien te worden. Geen statische beurs met hokjes, maar een gezellige markt met open Business Points in de Residentie Club van het Kyocera (ADO) Stadion. Een representatieve locatie waar u uw bestaande relaties kunt uitnodigen, nieuwe contacten op doet, kunt netwerken en business kunt creëren. Door de vele veranderingen die tegenwoordig in het bedrijfsleven en de maatschappij plaatsvinden, is het steeds belangrijker dat ondernemers in de regio elkaar leren kennen en elkaar steunen.

Activiteiten
Gedurende de dag zullen er naast de beurs met zo’n 50 standhouders en 10 autobedrijven op het VIP Parkeerterrein diverse activiteiten georganiseerd worden voor bezoekers en exposanten zoals rondleidingen door het stadion, golfen vanaf de tribune naar de middenstip voor ons vaste goede doel het “Ronald McDonald Huis Den Haag” en een mooie autoshow. Daarnaast vinden er een aantal interessante workshops/presentaties plaats.