Agenda

Een kijkje in de productschappen van Duitse retailers – 4 en 5 november, Berlijn

Partnerbericht

Nu foodservice weer opgang begint te komen en retail nog altijd stevig doorzet, liggen er kansen over de grens in Duitsland. In de huidige omstandigheden zoeken inkopers producten vaak dichter bij huis en is er toenemende vraag naar betrouwbare en kwalitatief goede producten.

Berlijn, 4 en 5 november 2020

Om kansen aan het daglicht te brengen bij de Nederlandse exporteurs neemt de Nederlandse Export Combinatie/Export Partner in samenwerking met Berlin Concept Partners bedrijven actief in de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) sector mee in de wereld van Retail Duitsland! Deze reis vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in hartje Berlijn. Het programma bestaat uit verschillende gerichte supermarkt en drogisterij bezoeken. Denk hierbij aan een REWE, EDEKA, Lidl en DM drogisterijen. Maar, ook BIKINI Berlin, KADEWE en de Foodtech Campus van EDEKA worden bezocht.

Inzicht in Duitse retail

De essentie van deze trip is om bedrijven inzicht te bieden in hoe retail Duitsland is opgebouwd en waar rekening mee te houden in het zakendoen hiermee. Een ervaren exportmanager van Export Partner en oprichter van het succesvolle merk Swirl’s, tevens eigenaar van Berlin Concept Partners – Eric Aerts nemen verschillende producten onder de loep en gaan graag het gesprek aan met de deelnemende bedrijven. Hierbij is de ruimte voor het bespreken van de potentie van producten voor de Duitse markt, op welke manier deze producten het beste ingestoken kunnen worden en hoe het gesprek aan te gaan met inkopers.

Praktische informatie

Deelnemen kan voor € 747,50 p.p. bij verzilvering van de RVO missievoucher. Zonder voucher kost de reis € 1.495,- p.p. Inbegrepen is: reis (retour), het verblijf in een comfortabel en centraal gelegen hotel in Berlijn, collectief ontbijt & diner met consumptie(s) en collectief lokaal transport.

Voor meer informatie over deze leerzame en interactieve 2-daagse kunt u terecht bij Daan Busscher van de Nederlandse Export Combinatie via daan@nec.nl of op 033-433 0131. Aanmelden kan tot 1 oktober aanstaande.