NieuwsONL in de media

Elske Doets en Hans Biesheuvel bij MKB Ondernemerscongres – RTL Z

Afgelopen donderdag 1 november stond ONL met negen partners en drie superondernemers op het MKB Ondernemerscongres van RTL Z.

In de compilatieuitzending die vandaag vrijgegeven is wordt een impressie gegeven van de dag. Van Joop van den Ende tot een pizza-onderneemster, het was een diverse dag met veel verschillende sprekers en onderwerpen. Het uitgangspunt van deze dag was om te inspireren en te informeren.

Zakenvrouw van het jaar 2017 Elske Doets is op het ONL-plein in gesprek gegaan met meerdere ondernemers: “Je moet naar een volgende fase, je moet stappen nemen”, zo adviseerde Elske twee van deze ondernemers. Zij twijfelden of zij moesten uitbreiden of alle werkzaamheden bij zichzelf dienden te houden. Ook ondernemers Aad Ouborg en René Frijters stelden hun expertise beschikbaar.

Hans Biesheuvel is enthousiast over deze informele gesprekken: “Het gaat om kleine dingen, tips natuurlijk. Hoe kan ik mijn bedrijf beter maken,  hoe kan ik een bedrijf starten? Ondernemers spreken vaak dezelfde taal dus dat gaat heel makkelijk”.

De compilatieaflevering bekijkt u hier.