Nieuws

Erasmus for Young Entrepreneurs

Het uitwisselingsprogramma Erasmus for Young Entrepreneurs helpt Europese aspirant-ondernemers om vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een klein bedrijf te starten. Gastondernemers wisselen kennis en bedrijfsideeën uit met deze nieuwe ondernemers voor een periode van 1 tot 6 maanden. Het verblijf wordt mede gefinancierd door de Europese Commissie.

Het programma is een initiatief van de Europese Commissie, draait al 11 jaar en heeft tienduizenden uitwisselingen opgeleverd. Als Host Entrepreneur (ontvangende ondernemer) profiteer je van nieuwe ideeën van een gemotiveerde nieuwe ondernemer over je bedrijf. Hij of zij kan je mogelijk aanvullen met gespecialiseerde vaardigheden of kennis op een gebied dat je niet beheerst. De meeste ontvangende ondernemers hebben zulke goede ervaringen, dat ze besluiten om later andere nieuwe ondernemers te ontvangen.

Alle informatie over dit uitdagende programma is te lezen op de website www.erasmus-entrepreneurs.eu.

Eurobizz Academy is een intermediaire organisatie voor dit uitdagende programma. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden!