AgendaOpenbare bijeenkomsten

Dinsdag 18 november: Expatise Academy “Employing staff in and from Asia” – Amsterdam

Op dinsdag 18 november organiseert de Expatise Academy een congres over “Employing staff in and from Asia”. Het programma bestaat uit 3 onderdelen.

Deel 1 Kennis
Compliance, rules and regulations (ochtend + middag)
Aan welke juridische, administratieve en procedurele eisen moet een werkgever voldoen.

Expatise docenten geven les over de internationale en nationale/ regionale regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, immigratie, sociale zekerheid en loonheffing (ochtend) en zijn op afspraak beschikbaar voor consultation (middag).

Deel 2 Vaardigheden
Compliance in practice (middag)
Met welke uitdagingen krijg je als ondernemer te maken als je gaat werken met buitenlands personeel en hoe ga je daarmee om.
Land-specifieke discussiebijeenkomsten ingeleid door topmanagers van gerenommeerde multinationals die hun ervaringen delen.

Deel 3 Strategie
Compliance embedment (middag)
Compliance is wereldwijd een key issue. Maar wat houdt dat eigenlijk in als we het hebben over internationale arbeidsmobiliteit, wat zijn de risico’s en hoe richt je de organisatie zo in dat compliancy is geborgd zonder afbreuk te doen aan efficiency en optimale uitvoering van de arbeidsvoorwaarden.

Programma en korting op aanmelding
Het is een prestigieus event waaraan veel prominente bedrijven, waaronder Tata Steel, Philips, Van Oord, Boskalis, DSM, hun medewerking verlenen door sprekers te leveren en/of cases in te brengen. Participanten die zich aanmelden via ONL voor Ondernemers mogen we een korting aanbieden van €100. De toegangsprijs is dan €495 exclusief BTW. Het inschrijfformulier vind je via deze link.

Bekijk via deze link het persbericht.