Agenda

FinanceCorner 18 juni bij Science Park in Utrecht

De FinanceCorner van donderdag 18 juni vindt plaats bij Science Park in Utrecht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je gratis aan via www.financecorner.nl
Wil je pitchen voor financiering? Geef dat dan op bij je aanmelding.

Wat is de Finance Corner?

De Finance Corner geeft via één platform ondernemers lokaal de mogelijkheid om in contact te komen met of om de daadwerkelijke financieringsbehoefte te ‘pitchen’ voor een brede groep van financiers Hierdoor komen ondernemers persoonlijk in contact met verschillende vormen van financiering, kunnen financiers in korte tijd meerdere ondernemers zien en wordt de kans op een succesvolle match bevorderd. De FinanceCorner verzorgt hierbij actieve begeleiding en matching. Ook bevordert dit de onderlinge afstemming tussen financiers en de overheid wat uiteindelijk ten goede komt aan de ondernemers en de financiers zelf.

Voor financiers…

Via de FinanceCorner komen ondernemers persoonlijk in contact met verschillende vormen van financiering en kunnen financiers in korte tijd meerdere ondernemers zien. Naast het netwerken en speeddaten zullen serieuze pitches gegeven worden. Dit geeft financiers een podium om de dienstverlening te promoten en zorgt het daadwekelijk voor contacten met ondernemers die middels een pitch hun financieringsbehoefte presenteren.

Financiers kunnen zich aanmelden door een e-mail naar Johan Visser te sturen via info@financecorner.nl

… en voor ondernemers!

Het probleem voor veel ondernemers is dat de kosten voor kleine kredieten hoog zijn en het vaak moeilijk is om de juiste financier te vinden. Daarnaast zijn de mogelijkheden van stapelfinanciering onvoldoende bekend bij ondernemers en kunnen deze meer gestimuleerd worden tussen financiers. De FinanceCorner biedt een platform waar ondernemers een breed scala aan financiers kunnen ontmoeten, informatie kunnen vinden en concreet hun financieringsbehoefte kunnen pitchen.

Ondernemers kunnen zich hier gratis aanmelden.

Dus, wees erbij!

Science Park 
Heidelberglaan 11
3584 CS Utrecht