NieuwsONL evenementen

GES2019: Unieke internationale kansen pakken? Ontmoet 100 internationale innovatieve ondernemers en ambassadeurs uit 40 verschillende landen

Als ondernemer zoek je vaak naar unieke kansen. Ook over de grens. De Global Entrepreneurship summit 2019, dit jaar georganiseerd in Den Haag, biedt Nederlandse ondernemers een interessant platform om te netwerken met 2000 internationale topondernemers, investeerders en andere deelnemers. Aan deze internationale top kunnen helaas niet alle ondernemers van Nederland meedoen. Het beperkte aantal beschikbare plaatsen was snel gevuld.

ONL voor Ondernemers wil meer ondernemers de kans geven om van dit grote, unieke en internationale GES netwerk gebruik te maken. De afgelopen maanden hebben wij daarom onze krachten gebundeld met o.a. de gemeente Den Haag en het GES team. Mét resultaat! Op dinsdag 4 juni organiseren wij het GES2019 Excellencies & Entrepreneurs Diner in het WTC Den Haag. Een extra mogelijkheid voor ondernemers om tóch het unieke GES netwerk te benutten.

Maar liefst 40 ambassadeurs uit verschillende landen en 100 internationale innovatieve ondernemers, die speciaal geselecteerd zijn door het GES team, doen mee aan dit diner!

Tijdens dit strak georganiseerde evenement verzorgen wij drie activiteiten. We beginnen de avond met een exclusieve workshop naar keuze. Vervolgens zijn er speeddates. Op basis van jouw, van te voren aangegeven, onderwerpen koppelen wij je aan internationale ondernemers. Daarna volgt het landentafeldiner. Hier kun je, van te voren, aangeven bij welke ambassadeur jij aan tafel wilt zitten.

Het thema van de avond is ‘SME Entrepreneurship Future Thinking’, oftewel, MKB-ondernemers en succesvol toekomstdenken. Benieuwd naar het programma of wil je meer informatie over bv. de workshops? Klik hier.

Dit netwerk met internationale innovatieve ondernemers is uniek. Met drie activiteiten gaan we voor waardevolle resultaten. Wij hebben een bijdrage van 250 euro per persoon nodig om dit mogelijk te maken.

Klik hier om je in te schrijven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Stichting ONL voor Ondernemers
0703643474
info@onl.nl

Powered by: