Nieuws

Geslaagde kick off: ‘Aan de directietafel’

Een groep van zo’n 20 ondernemers kwam 8 juni jl. naar Maarsbergen voor de eerste editie van ‘Aan de directietafel’. Een bijeenkomst voor en door ondernemers.

Op landgoed Anderstein van de familie Van Beuningen werd de tijd genomen om dieper in te gaan op twee thema’s:

  • ‘Financiering van ondernemingen’ onder leiding van Wim Hulstein en Richard Boonman
  • ‘Eenzaam aan de top’ onder leiding van Arjan te Lintelo en Evelyne Lub

Frederik van Beuningen (Teslin Capital Management) begon de middag met het verhaal over de onderneming van de familie Van Beuningen. Daarna gingen de ondernemers in twee groepen uiteen en met elkaar in gesprek over het gekozen thema.

Bij financiering kwam aan bod hoe je op goede voet blijft met je financierder(s) in zowel krimp als groei scenario’s. Een onderwerp waar elke ondernemer over mee kan praten.

Bij ‘eenzaam aan de top’ deelden onze ondernemers ervaringen over beslissingen die essentieel zijn voor de onderneming. Moet ik een andere koers varen? Welke bevoegdheden en verantwoordelijkheden draag ik over aan mijn medewerkers? Kunnen zij dit aan en wil ik dat wel? Moet ik mij bezig houden met innovatie?

Dit nieuwe initiatief kreeg een zeer positieve respons van onze deelnemers. Er is behoefte bij ondernemers om met gelijkgestemden in een vertrouwde omgeving te praten en te sparren over het ondernemerschap.

De positieve reacties dagen ons uit om aan deze 1e editie van ‘Aan de directietafel’ een inspirerend vervolg te geven.

ONL dankt de familie Van Beuningen voor de gastvrije ontvangst.