Nieuws

In gesprek met Elske Doets, Aad Ouborg en René Frijters – MKB Ondernemerscongres

Morgen is het moment dan eindelijk daar, het MKB Ondernemerscongres van RTL Z in de van Nellefabriek gaat plaatsvinden!

Hans Biesheuvel zal een powersessie verzorgen over uitdagingen van de entrepreneurial economy en bij de expertdesks op het ONL plein kunt u met ONL en negen van onze partners in gesprek gaan over ondernemerschap in brede zin.

Wij zijn bovendien enorm verheugd u te kunnen vertellen dat er tevens drie topondernemers hebben toegezegd om in gesprek te gaan met ONL op het experienceplein! Elske Doets, Aad Ouborg en René Frijters delen hun visie op ondernemerschap. Lees hieronder kort wat deze topondernemers drijft.

Elske Doets

Elske Doets is in 2017 verkozen tot zakenvrouw van het jaar als directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours. Durf, doen en doorzetten, zo heeft zij haar positie als topondernemer verworven. Daarbij gelooft zij niet in ouderwets vergaderen, maar pleit zij voor een meer resultaatgerichte aanpak. Transparantie en durf zijn volgens haar onontbeerlijk voor een succesvolle ondernemer. Daarnaast is zij de Young Lady Business Academy gestart, om zo jonge meisjes te motiveren ook zakenvrouw te worden.

Aad Ouborg

Met ruim dertig jaar ervaring als internationaal ondernemer gaat Aad Ouborg graag in gesprek over de ins en outs van goed ondernemerschap. Babyliss en Princess zijn merken die met hem verbonden zijn. Met de Ouborggroup en later ook met de lancering van het merk Bourgini is het bereik van deze topondernemer alleen maar groter geworden. Aad Ouborg heeft inmiddels een aantal interessante boeken en een voormalig “Schaduwministerschap” op zijn naam, zonder meer een interessante gesprekspartner!

René Frijters

Innovatief en out-of-the-box denken zijn René Frijters niet vreemd. Als medeoprichter van Alex Vermogensbank en oprichter van Knab is hij inmiddels een doorgewinterde ondernemer te noemen. Beide ondernemingen bieden consumenten meer inzicht en mogelijkheden op financieel vlak. Klantvriendelijkheid is één van de speerpunten van de werkwijze van René, ten tijde van toenemende digitalisering wordt dit volgens hem alleen maar belangrijker.

Graag verwelkomen we u morgen, er zijn nog kaarten beschikbaar! Voor meer informatie kijk op www.mkbondernemerscongres.nl