Nieuws

Gratis bijeenkomst ontslagrecht en reorganisatie voor ondernemers

ONL voor Ondernemers organiseert samen met het UWV op donderdag 16 februari een gratis bijeenkomst voor ondernemers over ontslagrecht en reorganisatie van bedrijven. In het Ondernemershuis aan het Tournooiveld in Den Haag.

ONL voor Ondernemers ziet dat veel ondernemers worstelen met hun personeelsbestand als gevolg van de inflatie, hoge energiekosten en de nasleep van de coronacrisis. In economisch slechte tijden moeten ondernemers soms moeilijke beslissingen nemen om het bedrijf draaiend te houden. Denk aan reorganisatie. Maar wat komt daarbij kijken? Veel ondernemers weten niet zo goed hoe ze dit moeten aanpakken of lopen tijdens de reorganisatie juist tegen bureaucratische problemen bij de overheid aan. Tijdens deze bijeenkomst is iedereen welkom om hierover raad en daad te vragen bij ONL, UWV en ervaren ondernemers.

Samen met het UWV – de uitvoeringsinstantie van de overheid waar je een ontslagaanvraag moet indienen – organiseert ONL op 16 februari een bijeenkomst met tien ondernemers om te praten over reorganiseren en het ontslagrecht.  De bijeenkomst bestaat uit een korte inleiding van ONL en het UWV over de regels rondom reorganisaties en het ontslagrecht. Daarna is er voldoende ruimte ingepland om het gesprek aan te gaan met elkaar. 

Aanmelden of vragen? Dat kan via f.biesheuvel@onl.nl aanmelden voor deze bijeenkomst. Ondernemers kunnen zich tot uiterlijk 14 februari opgeven.

Praktische informatie

Datum:                                Donderdag 16 februari 2013

                                             10:00 – 12:00 (exclusief lunch)

Locatie:                                Ondernemershuis Nederland

                                              Tournooiveld 4  2511 CX Den Haag

Bijzonderheden:                 De bijeenkomst is gratis

                                               Tegenover Tournooiveld 4 zit Parkeergarage Museumkwartier. 

                                               Wij zitten op 10 minuten loopafstand van Den Haag Centraal (OV).