Nieuws

Heel Nederland door met hét ondernemersmanifest

Heel Nederland door met hét ondernemersmanifest 

Dinsdag 13 maart 2018

Op maandag 12 maart 2018 is ONL begonnen met het overhandigen van hét ondernemersmanifest aan verschillende gemeenten. Het ondernemersmanifest is opgesteld met de input van ondernemers uit heel Nederland. De lokale politiek en besluitvorming is van groot belang voor ondernemers. Daarom heeft Hans Biesheuvel maandag het ondernemersmanifest overhandigd aan de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen. Tevens zijn we langs de wethouder René de Heer van Zwolle, de burgemeester van Tytsjerksteradiel Jeroen Gebben en wethouder Henk Kosters van gemeente Noordenveld geweest. Het interview afgenomen na de overhandiging in gemeente Zwolle is hier terug te luisteren op RTV Focus Zwolle.

Op dinsdag 13 maart is Mirjam Bink met hét ondernemersmanifest op pad geweest. Hét ondernemersmanifest is overhandigd in de gemeente Amersfoort aan wethouder Jan-Willen Stegeman.

Donderdag 15 maart heeft Hans Biesheuvel hét ondernemersmanifest overhandigd aan wethouder Bas Brekelmans, wethouder van gemeente Teylingen.

Vrijdag 16 maart heeft ONL hét ondernemersmanifest overhandigd aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. De gemeente Rotterdam heeft hét manifest ook hartelijk in ontvangst genomen.

Op maandag 19 maart is hét ondernemersmanifest aan de burgemeester van Amsterdam, Jozias van Aartsen. Hierbij was ook ondernemer Jaap Spreeuwenberg aanwezig.

Hét ondernemersmanifest geeft meer inzicht over het ondernemerschap aan gemeenten. Het is waardevol om van verschillende gemeenten te horen wat zij al doen aan het verbeteren van het ondernemersklimaat. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Ondernemers mogen hierna niet vergeten worden. Gemeenten en ondernemers kunnen samen veel bereiken en maatschappelijke problemen aan gaan. De 20 praktische punten in het ondernemersmanifest helpen hierbij. Het is dé stem van de ondernemers. 

         
Hans Biesheuvel en burgemeester        Hans Biesheuvel en wethouder
Jan van Zanen, Utrecht                            René de Heer, Zwolle

           
Hans Biesheuvel en burgemeester          Mirjam Bink en wethouder
Jeroen van Gebben, Tytsjerksteradiel    Jan- Willem Stegeman, Amersfoort

             
Hans Biesheuvel en wethouder                 Hans Biesheuvel en wethouder
Henk Kosters, Noordenveld                        Bas Brekelmans, Teylingen

          
Hans Biesheuvel en burgemeester        Hans Biesheuvel, burgemeester Jozias van Aartsen
Ahmed Aboutaleb, Rotterdam                en ondernemer Jaap Spreeuwenberg