Nieuws

Holland House Brussel en Ondernemershuis Nederland maken partnership bekend

De overeenkomsten zijn talrijk. Het Holland House Brussel is dé ontmoetingsplek voor Nederlandse professionals in Brussel. Het Ondernemershuis Nederland is dé ontmoetingsplek voor ambtenaren, politici en ondernemers in Nederland. Niels Schreuder, voorzitter van het Holland House Brussel, en Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van het Ondernemershuis Nederland, maakten tijdens de opening van het Ondernemershuis Nederland bekend dat de twee huizen samen gaan werken.

Door het Holland House Brussel kunnen Nederlanders elkaar goed vinden in het politieke hart van Europa. Er zijn diverse ruimtes, zoals een bar en een coffee corner, waar ondernemers, ambtenaren en politici kunnen netwerken. Daarnaast is het een debatcentrum waar ook lezingen gegeven worden.

Het Ondernemershuis Nederland is dé plek waar ondernemers, politici en ambtenaren elkaar kunnen vinden. Hierin zijn ondernemende organisaties boordevol kennis, expertise en met een grote achterban in het Nederlandse MKB gehuisvest. Middels een partnership gaan beide huizen elkaar versterken.