AgendaOpenbare bijeenkomsten

In dialoog met Herna Verhagen en Sybrand Buma over leiderschap op Nyenrode

Conferentie leiderschap op Nyenrode
woensdag 25 juni van 16.00 – 21.00 uur

In dialoog met Herna Verhagen en Sybrand Buma over leiderschap op Nyenrode

Nyenrode Business Universiteit en The Other Network nodigen u graag uit voor een exclusieve conferentie over leiderschap: Meeting of Minds met Herna Verhagen (CEO Post NL) en Sybrand Buma (Partijleider CDA) Naast de doelstelling van Meeting Of Minds om te inspireren en te motiveren, geeft de conferentie ook stof tot nadenken over leiderschap onder leiding van keynote speaker Bas Blekkingh (Oprichter van het bedrijf Authentiek Leiderschap, auteur van het boek ‘Authentiek Leiderschap’ en vaste gastdocent op Nyenrode)

Aanmelden via deze link (Vermeld bij je inschrijving dat je via ONL voor Ondernemers komt, dan krijg je een korting van €50 op je entreeprijs).

nyenrode

Datum: woensdag 25 juni 2014
Locatie: Het landgoed van Nyenrode Business Universiteit
Tijd: 16.00 – 21.00 uur
Kosten: Leden gratis, niet leden €150,-

Keynote speaker
Keynote Speaker Bas Blekkingh zal het onderwerp leiderschap vanuit het perspectief van leiderschapsontwikkeling belichten.

Interview Herna Verhagen en Sybrand Buma
Tijdens het openhartige interview van Hans Biesheuvel (topondernemer en oprichter ONL voor ondernemers) met Herna Verhagen en Sybrand Buma over hun leiderschapsstijl, dagen we u uit om interactief deel te nemen aan deze interviews. Stel je vraag en krijg inzage in de persoon achter deze leiders, hun ervaringen en expertise omtrent leiderschap!
Herna-Verhagen-150x150

Buma-portret-verkleind

Paneldiscussie met de zaal en sprekers
Na afloop van de interviews, wordt er een paneldiscussie gehouden tussen de zaal en Herna Verhagen, Sybrand Buma en Hans Biesheuvel. De paneldiscussie wordt geleid door Bas Blekkingh.

Netwerken en eten
Na de paneldiscussie is er een walking diner en gelegenheid tot netwerken.