Nieuws

ONL International Dinner

Op dinsdag 29 maart 2016 organiseerden we het ONL International Dinner. Op een unieke lokatie, op de Hofvijver in Den Haag, vond in een transparant paviljoen een diner plaats vol met inspiratie, waardevolle contacten, interessante sprekers en culinaire verrassingen. Meer dan 300 ondernemers en diplomaten genoten van een waardevol diner waarin zij konden netwerken, elkaar hebben geïnspireerd en stappen hebben gezet om de handel te bevorderen.

Hans Biesheuvel en Mirjam Bink heetten de aanwezigen hartelijk welkom. Hans Biesheuvel wees op het belang van internationale handel en het belang van het versterken van het verdienvermogen van de Nederlandse economie. Hierbij zijn het verbinden van netwerken en het faciliteren van ondernemerschap van essentieel belang. Via deze link kan je de volledige speech van Hans Biesheuvel downloaden.

Onze voormalige minister-president Jan Peter Balkenende verzorgde de keynote speech over Tomorrow’s Economy. Vervolgens vertelde Monique Ansink hoe ze haar bedrijf Excellent Products heeft ontwikkeld tot een internationale mini-multinational en hoe ze daarmee de waarde van haar bedrijf heeft verdrievoudigd. De laatste spreker was Guido Landheer, Plaatsvervangend Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De heer Landheer ging in op de tips en tricks voor ondernemers bij het internationaal zakendoen en vertelde over de kansen voor ondernemers buiten de eigen landsgrenzen.

Kijk hier de aftermovie van het International Dinner. Een overzicht van de foto’s tref je onderstaand op deze pagina.