Nieuws

Kroon op het Werk Prijs 2018

Vrijdag 4 mei 2018,

Kroon op het Werk 2018 van start 

Op 25 september 2018 reikt Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid de Kroon op het Werk prijs uit. Dit is een prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid. Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) helpt werkgevers om hun medewerkers langer, met plezier en gezond aan het werk te houden. De prijs is een initiatief van het NPDI en heeft als om doel om goede voorbeelden van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen.

Ken je of ben je die werkgever die effectief en creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers? Zit je op een lijn met je medewerkers over het belang van duurzame inzet voor een gezonde organisaties en vitale medewerkers? Ben je een werkgever die prioriteit geeft aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit én een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale medewerkers? Is je organisatie een voorbeeld voor andere werkgevers? Geef je organisatie dan nú op voor de Kroon op het Werk-prijs 2018.

Aanmelden en indienen van de vragenlijsten kan tot 1 juli 2018 via aanmeldingsformulier. Je ontvangt vervolgens van TNO een link naar de vragenlijst die door een deskundige jury wordt beoordeeld. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over, waaruit de jury de winnaar van Kroon op het Werk 2018 kiest.

Ook een organisatie die jij een voorbeeld voor anderen vindt, kun je aanmelden via bovenstaande link.