AgendaONL evenementen

maandag 10 november: bezoek Brussel met Nederlandse ondernemers

Helaas hebben we het maximum aantal aanmeldingen bereikt. De volgende bezoeken aan Brussel zijn gepland op 10 december (Agri- en Food) en januari (details volgen). 

Wil jij zien wat er allemaal speelt in Brussel en wil jij met Europarlementariërs in gesprek? Dit is je kans! Iedere maand gaat ONL voor Ondernemers op bezoek in Brussel met Nederlandse ondernemers.

Deze maand hebben we een intensief maar gevarieerd programma met onder meer een workshop over de EU, een werklunch met de Europese Commissie over het Europese ICT-beleid en een introductie van de werkwijze van het Europees Parlement.

Inschrijven is helemaal gratis. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar Geert Gladdines. Het is tevens mogelijk om iemand mee te nemen, of om iemand anders uit de onderneming af te vaardigen. Hiervoor geldt natuurlijk wel dat participanten van ONL altijd voorrang krijgen. Er is een totaal van 20 plaatsen beschikbaar voor dit bezoek.

Kosten

Er worden geen kosten in rekening gebracht. Wel vragen we een kostendekkende vergoeding voor de lunch van 30 euro.

Programma 10 november:

10u30: Workshop ‘Lobby in Brussel’ door Public Affairs kantoor Bureau Brussel.

11u30: Permanente Vertegenwoordiging/Nederlandse Ambassade. Gesprek met diplomaten over de invloed van de Europese Unie op het Nederlandse ondernemersklimaat.

13u00: Werklunch met Europese Commissie: Gesprek met Head of Unit binnen het Departement Connectiviteit, Inhoud en Technologie.

15u30: Ontvangst Europees Parlement, introductie over de dagelijkse praktijk in het Europees Parlement en rondleiding

16u30: Einde programma

Het gedetailleerde programma is te downloaden via deze link (PDF).