Nieuws

Ondernemers-boegbeeld Biesheuvel benoemd tot President-Commissaris van NPEX

Vrijdag 16 januari 2015

NPEX, de MKB-beurs van Nederland, maakt bekend dat de heer Hans Biesheuvel, founder van ONL voor Ondernemers en oud-voorzitter van MKB Nederland, met ingang van 1 januari 2015 is benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen.

De heer Biesheuvel volgt Joost van der Does de Willebois op, die sinds 2012 president-commissaris van NPEX was. Biesheuvel zal zich in zijn nieuwe functie inzetten om NPEX naar en door de volgende fase van haar bestaan te leiden en de zichtbaarheid, transparantie en laagdrempeligheid van de beurs verder te vergroten, zodat meer ambitieuze MKB-ondernemingen de weg naar de kapitaalmarkt zullen weten te vinden.

Biesheuvel:” Als voorvechter van een sterk en gezond MKB ben ik er trots op dat ik deze rol bij NPEX mag vervullen. NPEX is namelijk een van de nieuwe financieringsvormen voor het Nederlandse bedrijfsleven waar ik sterk in geloof.”

Hij vindt een beursnotering van obligaties of aandelen een prima aanvulling op bancaire financiering: “MKB-bedrijven met een beursnotering zijn minder afhankelijk van een geldgever en professioneler in hun bedrijfsvoering en financiële huishouding. Ook stijgt hierdoor het vertrouwen dat klanten, zakenpartners en medewerkers in het bedrijf hebben.”

De directie en aandeelhouders van NPEX danken de heer Van der Does de Willebois voor het vele goede werk dat hij voor de MKB-beurs heeft gedaan en wensen de heer Biesheuvel veel succes bij het verder uitbouwen van de positie van de MKB-beurs van Nederland.