De app van ondernemend Nederland

Ook in deze lastige tijd staat ONL ondernemers bij in hun bedrijfsvoering en behartigt hun belangen in politiek Den Haag. De vernieuwde ONL Ondernemers app fungeert als essentiële link tussen ondernemers, ONL en de overheid. De app is gratis beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland.

Informeren, adviseren, verbinden

  • Win direct gratis persoonlijk advies in over jouw specifieke situatie bij de ONL-helpdesk.
  • Geef jouw mening over belangrijke actuele kwesties via het ONL Ondernemerspanel. Deze input nemen wij mee naar politiek Den Haag en naar de media, om jouw belangen als ondernemer nog beter te kunnen behartigen.

Het ONL Ondernemerspanel – jouw stem is belangrijk
Regelmatig sturen wij een poll naar alle app-gebruikers om onderzoek te doen naar de ervaringen en de meningen van ondernemers over diverse thema’s. Het team van ONL past haar agenda aan op de uitkomsten van de poll en wijzigt haar koers op basis van de input van van onze achterban van ondernemers. Je vindt de polls in de app onder het knopje ‘Panel’.

Tip! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en poll updates. Zet de pushnotificaties aan voor de ONL Ondernemers app!

Doe je mee?
Wij publiceren altijd de uitkomsten van de polls om je op de hoogte houden van de vorderingen van ONL, je vindt de resultaten van alle peilingen hieronder. Ook brengen we de resultaten zonder compromis rechtstreeks naar de politiek en naar de media. Daarnaast delen we de aangereikte oplossingen met andere ondernemers. Hoe meer deelnemers, des te groter is de impact.

Laat van je horen
Download de mobiele app (de link werkt alleen op je mobiel) of scan de QR-code:

ONL peilingen

De resultaten van de laatste ONL peilingen op een rij: