De ONL Ondernemersclub is een exclusief ondernemersnetwerk dat tweemaal per jaar samenkomt tijdens bijzondere events. Om van gedachten te wisselen, kennis en ervaring te delen, waardevolle contacten te leggen en elkaar te inspireren. Het is een club voor ondernemers die de aanpak en visie van ONL voor Ondernemers onderschrijven en willen netwerken in Den Haag zonder lidmaatschap-poespas. Voor deelname aan de ONL Ondernemersclub vragen wij een bijdrage van €1000 per jaar.

De stem van de ondernemer in politiek Den Haag

Met je deelname ondersteun je het werk van het gedreven team van ONL, zodat de stem van de ondernemer nog beter doorklinkt in politiek Den Haag. Dagelijks spreken en inspireren wij kamerleden, ambtenaren en kabinetsleden. Onze inspanningen worden in politiek Den Haag gezien én beloond, ONL heeft de invloed die nodig is om veranderingen teweeg te brengen voor ondernemend Nederland, dat blijkt ook uit onze resultaten. ONL krijgt hierbij geen overheidssteun, we ontvangen alleen financiële steun van ondernemers. Hierdoor is ONL compleet onafhankelijk! Wij hoeven niet te luisteren naar banken of overheidsinstellingen.

Deelnemen aan de ONL Ondernemersclub?

  • De club is hét klankbord van ONL, jouw stem bepaalt onze agenda
  • Tijdens de events ontmoet je een select gezelschap van topondernemers en politici
  • Je ondersteunt het werk en de groei van ONL, zodat wij meer onderwerpen kunnen aankaarten bij ministeries, Tweede Kamerleden en het kabinet
  • Samen maken wij ons sterk voor een goed ondernemersklimaat in Nederland!

Meld je aan voor de ONL Ondernemersclub!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.