De eerste onderwijsinstelling die zich heeft aangesloten bij ONL

Bent u als onderwijsinstelling geïnteresseerd om dit voorbeeld te volgen?

De wereld wordt steeds complexer en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Globalisering en regionalisering, elkaar vlot opvolgende innovaties en daarmee een steeds kortere doorlooptijd van producten en diensten vragen van organisaties dat zij goed en snel op veranderingen kunnen reageren. Dit vraagt wendbaarheid en stelt eisen aan de flexibiliteit van businessmodellen. Om als Nederland wendbaar te blijven en bij te dragen aan een duurzame economie is het nodig om flexibele professionals op te leiden die de kennis en vaardigheden hebben om bij te dragen aan de wendbaarheid en duurzaamheid van organisaties of in staat zijn zelf een wendbare en duurzame onderneming te starten.

ONL voor Ondernemers gaat graag de verbinding aan met onderwijsinstellingen die ondernemerschap in de breedste zin van het woord onderdeel maken van hun kennisoverdracht naar leerlingen/studenten. Door plaats te nemen in de Raad van Advies van de Global Entrepreneurship Week is Mirjam Bink betrokken bij zowel Hogescholen als Universiteiten die hieraan deelnemen, maar ook de samenwerking tussen JongONL en DutchCE is een praktisch voorbeeld om onderwijsinstellingen en ondernemerschap verder te verbinden.

Onderwijsinstellingen kunnen zich zelf ook aan sluiten bij ONL voor Ondernemers. Samen kijken we waar de behoefte tot versterking nodig is, maken we zichtbaar dat een instelling zich op dit gebied bewust is van zijn/haar verantwoordelijkheid en dragen wij zorg voor de verbinding tussen andere onderwijsinstellingen, ministeries en politiek.

U kunt onderstaand formulier invullen om kenbaar te maken dat u zich wilt aansluiten bij ONL voor Ondernemers. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.