Nieuws

ONL bundelt krachten met branchevereniging voor zelfstandige pomphouders

ONL voor Ondernemers bundelt de krachten met BETA, de branchevereniging voor zelfstandige pomphouders in Nederland. “We kijken uit naar deze samenwerking”, zegt ONL-voorman Hans Biesheuvel.” Het is een zeer ondernemende branche die volop in beweging is. Het tankstation zoals we dat nu kennen, bestaat over tien jaar niet meer.”

Vierhonderd leden en twaalfhonderd tankstations zijn aangesloten bij BETA dat in 1990 werd opgericht om de commerciële en juridische belangen van zelfstandige pomphouders behartigen. Tankstations staan aan de vooravond van een transformatie. Er vindt een verschuiving plaats van plek om te tanken naar duurzame ontmoetingsplek. “Terwijl je auto aan de laadpaal staat, drink je een kop koffie, sla je de laptop open in de koffiecorner en kun je meteen boodschappen doen”, zegt Biesheuvel.

De ONL-voorman zet de samenwerking meteen kracht bij door op donderdag 22 september aanwezig te zijn bij het BETA Award Gala. Hij maakt onderdeel uit van de jury die bepaalt welke ondernemer dit jaar naar huis gaat met de BETA Branche Award. De genomineerden van dit jaar zijn Hanex Hospitality Groep, D!vers Woerden en VGB Tankstations.