Nieuws

ONL Denktank: hét participatie platform voor ondernemend Nederland. Doe mee, beslis mee!

ONL Denktank is een sociaal platform voor vernieuwende discussies en ontwikkeling van gemeenschappelijke beleidskeuzes. Het geeft ondernemers de gelegenheid om te participeren en ideeën aan te dragen. Het platform geeft ondernemers de mogelijkheid aan te geven wat ze belangrijk vinden en biedt ruimte voor discussie. Dit digitale platform is een uitbreiding op de ONL Poll en is bedoeld om te tappen uit de enorme bron ideeën van ondernemers. Door te participeren kun je aangeven wat jij belangrijk vindt en invloed uitoefenen op de politieke keuzes die we maken. Doe mee! Beslis mee!

Meepraten over de toekomst van ondernemerschap

Welke zaken moeten prioriteit krijgen in de lobbyactiviteiten van ONL? Het platform geeft de mogelijkheid om te stemmen op ideeën en te argumenten. We hopen dat de verschillende invalshoeken en ervaringen een rijke toevoeging zijn aan het debat over onder andere “De CAO van de toekomst” en “Loondoorbetaling bij ziekte”.

Hoe kan ik deelnemen

Ga naar denktank.onl.nl en kies een onderwerp, het is mogelijk om:

  • Te stemmen op een idee
  • Argumenten aan te dragen
  • Te reageren op argumenten: voorbeeld

 

argu1

Het doel van de Denktank

ONL participeert en volgt de discussies om uiteindelijk tot een consensus te komen. Met de input die we uit dit platform hopen te halen hopen we de mening van de ondernemer nog beter te kunnen uitdragen en de belangen van ondernemers te behartigen.

 

Ga naar denktank.onl.nl