NieuwsOpenbare bijeenkomsten

ONL en MKB Ondernemerscongres slaan de handen ineen – ONL en partners bij RTL Z

De kogel is door de kerk! Deelname van Hans Biesheuvel en partners van ONL is bevestigd voor het MKB Ondernemerscongres van RTL Z op 1 november.

Op 1 november 2018 zal Hans Biesheuvel namens ONL als spreker te zien zijn op het MKB Ondernemers Congres van RTL Z. Hij zal in een Powersessie, op het Experienceplein en via een Expertdesk de aanwezige ondernemers vertellen over uitdagingen van de entrepreneurial economy. Van tevoren is er de mogelijkheid tot het geven input om zo te bevorderen dat de onderwerpen waarover gesproken wordt actueel zijn en leven onder ondernemers.

Tevens aanwezig met een Expertdesk zijn partners PPP Nederland, NPEX, Bovib, IMK, Novak, Capability, VSK, Visma en Stichting MKB Financiering. Zij zullen in gesprek gaan met aanwezige ondernemers over specifieke onderwerpen waar zij zich  mee bezighouden, maar ook over ondernemerschap in brede zin.

Andere sprekers op het congres zijn o.a. de topondernemers Tom Coronel en Joop van den Ende en managementspreker Ben Tiggelaar. Wil jij erbij zijn? Kijk snel op www.mkbondernemerscongres.nl voor de laatste kaarten.