Nieuws

ONL gelooft in de kracht van Online Marketing 

Online vindbaar & zichtbaar zijn is geen luxe meer, maar een must! Met kleine aanpassingen wordt een website, bedrijf of aanbod beter gevonden en genereer je meer leads. Het is vaak niet duidelijk waar aan gewerkt moet worden. Om ondernemers te helpen is ONL is een samenwerking aangegaan met de Dutch Marketing Academy.

De Dutch Marketing Academy biedt opleidingen & cursussen voor online marketing inclusief coaching. Een combinatie van zelfstudie, coaching en directe toepassing in de praktijk. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het aanbod en zoek de opleiding die bij jouw behoefte past.

Bekijk hier het aanbod van de Dutch Marketing Academy.

Het aanbod van de Dutch Marketing Academy wordt (deels) vergoed door subsidie vanuit de overheid, ofwel het STAP-Budget.

Een opleiding goedkoper of gratis volgen met STAP-budget van de overheid.

STAP-budget is een subsidie die beschikbaar wordt gesteld vanuit de Nederlandse overheid. STAP staat voor STimulering van de ArbeidsmarktPositie en is ook voor ondernemers. Per persoon kan per jaar € 1.000,- budget worden aangevraagd. Deze subsidie wordt beschikbaar gesteld voor het volgen van een opleiding, cursus of training.

Aanvraagtijdvakken

Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor STAP-budget.

  •         Vanaf 1 juli
  •         Vanaf 1 september
  •         Vanaf 1 november

De opleiding mag starten 4 weken na de aanvraagdatum en uiterlijk 3 maanden na het aanvraagtijdvak.

Voorwaarden

Vraag het STAP-budget zelf aan met behulp van je DigiD. UWV verzorgt het aanvraagproces via de website stapuwv.nl. Het budget wordt rechtstreeks aan de opleider overgemaakt. De opleiding, cursus of training mag nog niet gestart zijn voordat het STAP-budget is aangevraagd. Daarnaast dient de opleiding in het STAP-scholingsregister te zijn opgenomen. Ook is de aanvrager 18 jaar of ouder, ontvangt nog geen AOW en is minstens 6 maanden in Nederland verzekerd voor de volksverzekeringen.

Aanvraagproces

  •         Zoek een opleiding bij een opleider die aangeeft mee te doen met het STAP-budget
  •         Schrijf je in bij de opleider in voor de opleiding, cursus of training
  •         Ontvang van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs
  •         Ga naar stapuwv.nl en log in bij Mijn STAP-budget met je DigiD