Nieuws

ONL Ondernemers app is vernieuwd! Nu met corona-ondersteuning voor ondernemers

De gevolgen van het coronavirus raken vrijwel alle ondernemers in Nederland bijzonder hard. Juist in deze crisis wil ONL ondernemers actief bijstaan in hun bedrijfsvoering én hun belangen behartigen in politiek Den Haag. Daarom hebben wij de ONL app ‘verbouwd’ naar een coronahulp-app voor ondernemers. De app is gratis beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland.

Informeren, adviseren en betrekken
De vernieuwde app heeft verschillende functies en fungeert als essentiële link tussen ondernemers, ONL en de overheid:

  • In de app vind je actuele en praktische informatie over ondernemen tijdens de coronacrisis. Welke maatregelen zijn op jou van toepassing? Bij welk loket kun je terecht?
  • Ook kun je als ondernemer direct persoonlijk advies inwinnen bij de ONL-helpdesk over jouw specifieke situatie (corona@onl.nl). Je kunt met al je vragen bij ons terecht, wij helpen je!
  • En via de app kun je je mening geven over belangrijke actuele kwesties. De app is een krachtig middel om continu te monitoren of de maatregelen werken en voldoende zijn. Deze input kunnen wij direct inzetten richting ambtelijk en politiek Den Haag.

Ondernemer, laat je horen!
De vernieuwde app is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor Apple en Android onder de naam ‘ONL Ondernemers App’. Of kijk op www.onl.nl/ondernemersapp.

Informeer je achterban
Hoe meer ondernemers de app downloaden en gebruiken, des te beter kunnen wij hun stem laten horen in politiek Den Haag. Daarom vragen we je om deze aankondiging ook te verspreiden onder je achterban.