ONL evenementen

ONL voor Ondernemerstour: Brabant – Eindhoven

Eindhoven, donderdag 10 april 14.30 uur

Op donderdag 10 april vindt vanaf 15:30 uur de eerste ONL voor Ondernemersdag plaats. Een nieuw initiatief waarbij we in verschillende regio’s het gesprek aan gaan met ondernemers in het land, om te beginnen in Eindhoven. De volledige uitnodiging met daarin het programma en alle praktische details vind je hier.

Programma
Deze ONL voor Ondernemersdag is een uitgelezen kans om (nader) kennis te maken met ONL en haar oprichters, met andere ondernemers en om mee te praten over het ondernemersklimaat in Nederland. Je bent van harte uitgenodigd om aan een van de kennistafels aan te schuiven en te brainstormen over onderwerpen die voor jou als ondernemer van belang zijn: kredietverlening, regelgeving en het sociaal akkoord.

Participanten
Speciaal voor ONL participanten bestaat de mogelijkheid om een uur lang met oprichters Hans Biesheuvel en Mirjam Bink in gesprek te gaan over de agenda van ONL. Mis de kans niet om in een exclusieve setting persoonlijk kennis te maken en jouw stem te laten horen!

Aanmelden
Mocht je andere ondernemers in jouw netwerk kennis willen laten maken met ONL, dan is ook jouw introducé van harte welkom. Je kunt deze e-mail met de uitnodiging doorsturen. We ontmoeten je graag op donderdag 10 april en zien jouw aanmelding via info@onl.nl met plezier tegemoet.