Nieuws

Ontdek je kansen en mogelijkheden in het buitenland

Droom jij van grensoverschrijdende groei met jouw bedrijf? Zorg dan dat je de eerste International Business Meetup op 30 juni 2022 niet mist!

De International Business Meetup is interessant voor iedere ondernemer met buitenland ambities. Korte maar krachtige keynotes, inspiratiesessies en workshops brengen je in een middag op de hoogte van de do’s-and-don’ts van internationaal zakendoen. Ondernemers uit meerdere sectoren en met verschillende niveaus van buitenlandervaring delen hun verhaal, inclusief misstappen en leermomenten.

De middag eindigt met een gezellige netwerkborrel. Tijdens de borrel kan je meedoen aan de netwerkveiling waar we je aan een ondernemer of partner die relevant is voor jouw buitenlandplannen koppelen, bijvoorbeeld omdat jullie een branche of bestemming delen. En ben je op zoek naar jong talent? Studenten in het derde en vierde jaar van relevante opleidingen zijn uitgenodigd zodat jij kennis met hen kan maken tijdens de netwerkmomenten.

International Business Meetup in het kort:

  •    Eerlijke verhalen van (Haagse) ondernemers met internationale ervaring
  •    Laagdrempelig, veel interactie, tips voor grensoverschrijdende groei
  •    Leg contact met andere ondernemers, onze partners en jong talent
  •    Back to school: geen proefwerken, wel winstgevende lessen

Of je nu startend of ervaren ondernemer bent, en of je nu leiding geeft aan een startup, scale-up of solide mkb: dit is hét evenement voor wie internationaal wil uitbreiden. Meld je nu gratis aan via bit.ly/3PmZw4W

Tot 30 juni!