Nieuws

Op pad met het Ondernemersmanifest

Ondernemers moeten we nu hun kans pakken! De stem van de ondernemer doet er weer toe. Dit is het moment om te zorgen dat er bij deze formatie wél naar de ondernemers geluisterd wordt. Laat deze kans niet lopen, kom in actie en help mee het Ondernemersmanifest bij alle politici tussen de oren te krijgen.

Neem het Ondernemersmanifest mee onder de arm en ga langs bij huidige en toekomstige Kamerleden, wethouders, raadsleden of politieke partij(en)!! Twitter de foto’s via @ONL & #Ondernemersmanifest om te laten zien dat je achter de boodschap staat. E-mail de foto’s naar ons als je geen twitter hebt. Hans heeft het voorgedaan door het deze week aan alle lijsttrekkers te overhandigen.  

Het Ondernemersmanifest bevat de maatregelen die volgens ondernemers noodzakelijk zijn voor onze economie. Downloaden kan hier: https://onl.nl/wp-content/uploads/ONL-Ondernemersmanifest-TK-2017.pdf.

Dit is het moment om ondernemersvriendelijker beleid te realiseren. Zorg dat politici weten wat ondernemers willen. Ga met het Ondernemersmanifest naar politici en deel de boodschap. Samen gaan we Nederland ondernemender maken!