Nieuws

Persbericht: De OndernemersClub luidt slotgong Amsterdamse Beurs en gaat in gesprek over “Groeifinanciering in 2015”.

Persbericht De OndernemersClub
Den Haag, vrijdag 12 december 2014

De OndernemersClub luidt slotgong Amsterdamse Beurs en gaat in gesprek over “Groeifinanciering in 2015”.

Hoogleraar Arnoud Boot te gast over de toekomst van financiering voor ondernemers.

Vandaag wordt de eerste reeks van zestien edities van De OndernemersClub afgesloten op de Amsterdamse Beursvloer. Daar luiden ondernemers & presentatoren Hans Biesheuvel en Annette Wassenaar de slotgong om de beurs te sluiten. De OndernemersClub is een unieke combinatie van een televisieprogramma en ondernemers-evenement elke week vanaf een andere ondernemerslocatie. Het programma verbindt ondernemers, kennisinstellingen en overheden en is gericht op groei en innovatie.

Financiering voor ondernemers
Het thema ‘Groeifinanciering in 2015’ staat centraal tijdens deze laatste editie. Te gast is o.a. hoogleraar Arnoud Boot, autoriteit op het onderwerp ondernemingsfinanciering. Met hem en gasten als Peter Paul de Vries (Value8) en Hans Leufkens (Euronext) gaan de presentatoren in gesprek over groeifinanciering in 2015. Ook komen een aantal vernieuwende innovaties voorbij en wordt ingegaan op de stelling: ´Huidig financieringsaanbod sluit te weinig aan bij de financieringsbehoefte´.

Programma
Iedere week worden in De OndernemersClub relevante ondernemerszaken besproken. De opnames van deze laatste editie worden voorafgegaan aan een speciaal debat waaraan ook dhr. Pieter Waasdorp (Ministerie van Economische Zaken) deelneemt. Tijdens de tv-opname vindt er een netwerkevenement plaats en worden innovatieve ondernemers in de Finance Corner gekoppeld aan financiers om zo tot concrete financiële oplossingen te komen. Aan tafel wordt gesproken over groeifinanciering in 2015 met Peter Paul de Vries (Value8), Louis Hofmeijer (Alfa Commercial Finance), Rutger Jakobsen (AFS), Erik Ham (TNO), Willo Eurlings (Kamer van Koophandel), Alan van Griethuysen (NPEX), Hans Leufkens (Euronext) en Frans de Groot (Bitsing Methode).

Televisie-uitzending zondagochtend 14 december
Onderdeel van het evenement zijn televisieopnames. De uitzending van De OndernemersClub is op zondagochtend 14 december te zien bij RTL 7 om 09.30 uur.

De presentatoren
Hans Biesheuvel is ondernemer in hart en nieren. In 2013 richtte hij ONL voor Ondernemers op, dé stem van ondernemend Nederland www.onl.nl. Annette Wassenaar heeft tien jaar lang in Moskou een eigen mediabedrijf gehad. Nu is zij co-founder van Yellow Walnut, een bedrijf dat ondernemers helpt groeien door middel van online diensten (trainingen, juridisch advies en verzekeringen) www.yellowwalnut.nl

Kijk ook op www.deondernemersclub.com
Twitter: @ondernemerclub
Facebook: https://www.facebook.com/DeOndernemersClub