Persberichten

Persbericht: Kick-Off” Bijeenkomst OndernemersParlement

Persbericht ONL voor Ondernemers
Den Haag, 10 december 2014

“Kick-Off” Bijeenkomst OndernemersParlement

Op dinsdag 9 december heeft in Den Haag de landelijke ‘Kick-Off’ bijeenkomst van het OndernemersParlement plaatsgevonden. Met deze bijeenkomst heeft ONL voor Ondernemers haar landelijke ondernemersnetwerk gelanceerd. De Kick-Off bijeenkomst vormt de aftrap van een serie ondernemersbijeenkomsten met als hoogtepunt een landelijk congres in het World Forum in Den Haag op 2 en 3 september 2015.

Het doel van het OndernemersParlement is om een dusdanig interessante ondernemersagenda neer te leggen dat de politiek er niet meer omheen kan. Het OndernemersParlement bundelt de kracht van ondernemend Nederland op een unieke en geheel toekomstgerichte manier. Zeker in deze razendsnel veranderende samenleving en economie.

Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor Ondernemers: “Het OndernemersParlement is een landelijk netwerk van initiatieven. Wij  slaan een brug tussen ondernemers en politiek. Dat is van belang is om bestendige groei en ontwikkeling te realiseren. Ondernemers zijn van de actie. Wij gaan niet wachten op de politiek, of totdat er over 10 jaar ergens iets verandert. We doen het zelf. Het OndernemersParlement drukt het ‘gaspedaal van Nederland’ in op economisch en bestuurlijk vlak. Ondernemers ontwikkelen in het OndernemersParlement samen de toekomstagenda voor Nederland.”


ONL voor Ondernemers zorgt ervoor dat het geluid van alle ondernemers in Nederland helder en duidelijk wordt gehoord op alle plekken die er toe doen. Landelijk, regionaal en lokaal samen met alle ondernemers die zich bij ons aansluiten. In de aanloop naar het landelijke congres organiseert ONL voor Ondernemers parlementsbijeenkomsten in elke regio in Nederland. Hier worden nieuwe initiatieven ontwikkeld en komen we tot nieuwe vormen van samenwerking.

 

DSC_0954


Kick-off

DSC_1030