AgendaONL evenementen

Pilot de Ondernemersclub

Dinsdag 1 juli 09.00 uur
Leerfabriek Oisterwijk

Opname Pilot De OndernemersClub

 

De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en ondernemersevenement op locatie. Het is gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie, elke week vanuit een andere ondernemerslocatie in het land.

De OndernemersClub heeft als missie om samen met ambitieuze groeiondernemers en toonaangevende partijen als Euronext, EY (voormalig Ernst & Young), de nieuwe Kamer van Koophandel, en TNO het gaspedaal van Nederland in te trappen.

De OndernemersClub doet dit door van tevoren, tijdens en na het evenement actief de verbinding te leggen tussen de aanwezige groeiondernemers en top van het Nederlandse bedrijfsleven en instellingen. Daarnaast worden de tv-opnames uitgezonden om zo een veel grotere groep groeiondernemers te informeren en te inspireren om samen het gaspedaal van Nederland in te trappen. Tijdens een debat worden alle aanwezigen uitgenodigd om in te gaan op de stelling: “De overheid remt de economie in plaats van dat zij het gaspedaal intrapt”. Het debat wordt apart opgenomen en via internet gedistribueerd en zal bij relevante partijen onder de aandacht worden gebracht.

Deze primeur van de OndernemersClub vindt plaats in de Leerfabriek in Oisterwijk in samenwerking met de provincie Noord-Brabant en wordt uitgezonden via omroep Brabant. Vanaf augustus gaat de OndernemersClub wekelijks het land in en wordt op zondagochtend om 9:30 uur uitgezonden op RTL7.

Wij hopen dat jij bij deze eerste editie van de OndernemersClub aanwezig zult zijn, actief wilt deelnemen en jouw visie wilt laten horen tijdens het debat. Graag ontvangen we hier de bevestiging van jouw aanwezigheid. Vermeld in de mail je naam, e-mailadres en telefoonnummer.