AgendaONL evenementen

Regionaal Accijnscongres van ONL voor Ondernemers – Sluis

Sluis, maandag 3 maart 15.00 uur

Op maandag 3 maart 2014 zal in Sluis een groot congres plaatsvinden over de recente accijnsverhogingen en het effect hiervan op de grensregio’s.

Ondernemers, tankstation houders en leden van de Provinciale Staten uit de grensprovincies zullen gezamenlijk de problemen aan de grens bespreken. Het is inmiddels duidelijk dat ondernemers in de grensregio’s gedupeerd worden dat Den Haag moet handelen. Met name de accijnsverhoging op diesel en LPG heeft voor ondernemers aan de grens tot een dusdanige omzetdaling geleid dat zij in hun bestaan bedreigd worden.

Tijdens de conferentie zullen de laatste cijfers van tankstation houders worden gepresenteerd. De deelnemers aan de conferentie zullen na afloop van het congres een petitie tekenen. Deze petitie zal aan de Staatssecretaris van Financiën worden aangeboden.

ONL voor Ondernemers heeft Staatssecretaris Wiebes van Financiën uitgenodigd om tijdens het congres uitleg te geven over de accijnsverhogingen.

Aanmelding en programma:
U kunt zich aanmelden voor het congres via accijnsheffingnee@gmail.com, wij zullen u een bevestiging sturen dat we uw aanmelding goed hebben ontvangen.

Het programma van de conferentie kunt u vinden via de volgende link: ONL voor Ondernemers – Programma Regionaal Accijnscongres – 3 maart 2014