Nieuws

Stichting IMK en ONL voor ondernemers werken samen: MKB-noodlijn is geopend!

De coronacrisis vraagt alle lange tijd veel van iedereen, maar met name van ondernemers. De druk op je financiën, je personeel en ook op je persoonlijke situatie is groot. Het voelt soms alsof je schreeuwt om hulp en geen antwoord krijgt, maar tegelijk wel alle ballen de lucht in moet houden.

In de media en in de politiek is veel aandacht besteed aan de coronaregels en eventuele steun voor ondernemers, maar er is vrijwel geen aandacht uitgegaan naar de soms benarde persoonlijke situatie van ondernemers. De financiële problemen binnen het bedrijf en de toenemende druk om een oplossing te vinden, vraagt niet alleen veel van jou als ondernemer, maar kan ook invloed hebben op je gezin, familie of  vrienden. Stichting 155 (IMK) staat daarom in samenwerking met ONL voor Ondernemers telefonisch voor je klaar om een luisterend oor te bieden!

Je hart luchten over je gesloten zaak of een luisterend oor over de druk op je persoonlijke situatie? Bel 088 999 0155 en krijg direct een van onze professionals aan de telefoon die er voor jou als ondernemer is! Wij begrijpen als geen ander dat deze periode enorm veel van je vraagt en het perspectief soms ver te zoeken is. We helpen graag bij de problemen waar je tegenaan loopt!

Naar aanleiding van nieuwsbericht kwam ONL & IMK in verschillende media zoals:

-Noodlijn voor MKB’ers: ‘een luisterend oor lucht op’ ONL bij de NOS

-‘Ondernemers kunnen telefonisch hun ei kwijt’ IMK bij BNR