NieuwsOpenbare bijeenkomsten

De toekomstplannen van Hans Biesheuvel – Interview RTL Z – MKB Ondernemerscongres

In de voorbereiding voor het MKB Ondernemerscongres heeft RTL Z een interview afgenomen bij Hans Biesheuvel, voorman van ONL.

In het interview vraagt Hans Biesheuvel aandacht voor een aantal structurele problemen. Om te kunnen en durven investeren is zekerheid nodig over de toekomst. Ook ruimte voor maatwerk is voor kleine en middelgrote ondernemingen onontbeerlijk.

Zo blijft momenteel een deel van het MKB achter bij een kleine groep die een sterke groei doormaakt, zaak is om ervoor te zorgen dat ook dit “peloton” kan aansluiten. Het ontbreekt in de politiek aan een langetermijnvisie en wet- en regelgeving worden zogezegd “tijdens de wedstrijd aangepast”.

Als positieve ontwikkeling ziet hij dat we sinds de crisis van een manegerial naar een entrepreneurial economie zijn verschoven. Er wordt minder gemanaged en meer ondernomen, ook door werknemers die gewend zijn geraakt in zelfsturende teams te werken.

Wilt u meer weten over deze ontwikkeling naar een entrepreneurial economy en de uitdagingen die hierbij horen? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het MKB Ondernemerscongres a.s. donderdag!

Voor informatie en tickets voor het MKB Ondernemerscongres klik hier

Lees hier het volledige artikel van RTL Z