AgendaNieuws

Uitnodiging MKB Diagnosetool

Graag nodigen we u uit voor een nieuwe innovatie. Op woensdag 7 juli om 10:00 zal Hans Biesheuvel samen met André Dolsma van Qredits Microfinanciering Nederland u als een van de eersten in een online bijeenkomst informeren over de MKB Diagnosetool. Dat is een eenvoudig hulpmiddel waarmee een ondernemer inzicht krijgt in zijn bedrijf.

Achtergrond MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool is door Qredits ontwikkeld op initiatief van het Comité van Ondernemerschap én met subsidie van het Ministerie van Economische Zaken. Het doel is om ondernemers inzicht te geven in de situatie van hun bedrijf. De effecten van de Coronacrisis zijn heel verschillend per ondernemer. Er zijn ondernemers die het juist heel goed hebben gedaan en zij horen tot de categorie groeiers/versnellers. Maar andere ondernemers moeten hun businessmodel hervormen, hun bedrijf vernieuwen (digitaliseren) of stoppen.

Op basis van een beperkt aantal vragen en aangevuld met diverse externe databronnen (KvK, Dun&Bradstreet, Rabobank, CBS, Google) wordt automatisch een gratis adviesrapport gegenereerd en krijgt de ondernemer inzicht in online zichtbaarheidfinanciële gezondheidsectoren indicatieve waarde van je bedrijf. De ondernemer wordt geholpen met inzicht en wordt vervolgens verwezen naar acties die het best passend zijn (bijvoorbeeld het ZwaarWeer programma van de KvK, financieringsmogelijkheden, trainingen, coaching, e.d.)..

Graag vertellen wij u er meer over op 7 juli. Meld u aan via f.biesheuvel@onl.nl.