Nieuws

Uitreiking Franchise Innovatieprijs en NFV Franchise Trofee

Op 28 mei heeft Hans Biesheuvel de Franchise Trofee en de Franchise Innovatieprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) uitgereikt. In het bijzijn van 100 ondernemers actief actief in de franchisewereld had Hans de eer om Jeannete van Beek van Thomashuizen de FranchiseTrofee te overhandigen.

Thomashuizen is een franchiseformule van kleinschalige (woon) initiatieven in de zorg, gericht op mensen met een verstandelijke beperking. De vakjury roemde Jeannette van Beek voor haar prestatie om een zeer maatschappelijk betrokken initiatief snel te laten groeien en winstgevend uit te rollen over heel Nederland.

Andere genomineerden voor de FranchiseTrofee 2015 waren Kwalitaria, een moderne fast service formule in de foodsector, en Bailine, een franchiseorganisatie die vrouwen persoonlijk begeleidt naar een fitter, bewuster en gezonder levensstijl.

FranchiseDiner - 28 mei 2015 - Speech Hans Biesheuvel - Innovatie in Franchise Sector FranchiseDiner - 28 mei 2015 - Uitreiking Franchise InnovatiePrijs en InnovatieTrofee