Nieuws

De OndernemersClub over groeifinanciering in 2015: bekijk nu de uitzending

De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en een ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie.

Bekijk de mini-impressie van de dag op de Amsterdamse beurs hier.
Bekijk nu de uitzending terug via deze link.

Deze week in De OndernemersClub Thema: Groeifinanciering 2015
Stelling: Huidig financieringsaanbod sluit te weinig aan bij de financieringsbehoefte
Gastheer & locatieheer: Euronext B.V. Amsterdam

Programma vrijdag 12 december 2014
12.00 uur: Inloop lunchseminar Frans de Groot
12.45 – 13.15 uur: Inloop, Netwerken, Innovation & Financial Corner
13.15 – 16.15 uur: Evenement en Opnames tv-programma 16.15 – 17.15 uur: Borrel De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en een ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie.

Presenteer jouw innovatieve product De business partners maken het mogelijk voor ondernemers om hun innovaties te presenteren in de Innovation Corner. Een aantal innovaties worden ook via een pitch interview op de website gepresenteerd. Speeddate met of pitch naar financiers Spar met een crowdfunder, bank, kredietunie, mkb-beurs en/of een investeerder over jouw financieringsvraag. Voor een selectief groepje ondernemers is er ook de gelegenheid gericht te pitchen naar financiering of kredietverlening. Ontmoet, netwerk en geef jouw mening De OndernemersClub is bovendien een plek waar innovatieve groeiondernemers en business partners elkaar ontmoeten, hun netwerk uitbreiden, vragen stellen aan gastsprekers en actief mee doen aan het ondernemersdebat. Ontmoet en netwerk: met o.a. NPEX, KvK, TNO en innovatieve ondernemers.