AgendaOpenbare bijeenkomsten

VRIJDAG 17 OKTOBER: EVENEMENT EN TV-OPNAMES DE ONDERNEMERSCLUB HEERENVEEN

Het achtste evenement van De OndernemersClub vindt plaats op vrijdag 17 oktober. De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en een ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie. Het TV-programma wordt uitgezonden op zondag 19 oktober om 9:30 op RTL7.

Het thema is Anti-cyclisch groeien
De stelling is: Groei is een keuze


Programma 
17 oktober 2014
8.45 – 9.15 uur: Inloop en registratie
9.15 – 9.45 uur: Openingspitches
9.45 – 10.15 uur: Netwerken, Innovation & Financial Corner
10.15 – 11.30 uur: Opname tv-programma
11.30 – 12.00 uur: Ondernemersdebat
12.00 uur: Einde

Ontmoet en netwerk:
NPEX, KvK, TNO, Ministerie Economische Zaken, EY en innovatieve ondernemers

Presenteer jouw innovatieve product
De business partners maken het mogelijk voor ondernemers om hun innovaties te presenteren in de Innovation Corner. Een aantal innovaties worden ook via een pitch interview op de website gepresenteerd. Meld je hier vooraf al voor aan.

Speeddate met of pitch naar financiers
Spar met een crowdfunder, bank, kredietunie, mkb-beurs en/of een investeerder over jouw financieringsvraag. Voor een selectief groepjes ondernemers is er ook de gelegenheid gericht te pitchen naar financiering of kredietverlening. Geef je hier voor op.

Ontmoet, netwerk en geef jouw mening
De OndernemersClub is bovendien een plek waar innovatieve groeiondernemers en business partners elkaar ontmoeten, hun netwerk uitbreiden, vragen stellen aan gastsprekers en actief mee doen aan het ondernemersdebat.