Nieuws

VRIJDAG 5 DECEMBER: EVENEMENT EN TV-OPNAMES DE ONDERNEMERSCLUB ENSCHEDE

Hans Biesheuvel presenteert samen met Annette Wassenaar het 15e evenement van De OndernemersClub. Deze editie vindt plaats op vrijdag 5 december. De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en een ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie. Het Televisie-programma wordt uitgezonden op zondag 7 december om 9:30 uur bij RTL7.

Deze week:
• Gastheer & locatieheer: Kennispark Twente
• Locatie: Enschede
• Hightech Ondernemerschap

Programma vrijdag 5 december 2014
8.45 – 9.15 uur: Inloop en registratie
9.15 – 9.45 uur: Openingspitches
9.45 – 10.15 uur: Netwerken, Innovation & Financial Corner
10.15 – 11.30 uur: Opname tv-programma
11.30 – 12.00 uur: Ondernemersdebat
12.00 uur: Einde

De OndernemersClub is een unieke combinatie van een TV-programma en een ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie.

Presenteer jouw innovatieve product
De business partners maken het mogelijk voor ondernemers om hun innovaties te presenteren in de Innovation Corner. Een aantal innovaties worden ook via een pitch interview op de website gepresenteerd.

Speeddate met of pitch naar financiers
Spar met een crowdfunder, bank, kredietunie, mkb-beurs en/of een investeerder over jouw financieringsvraag. Voor een selectief groepje ondernemers is er ook de gelegenheid gericht te pitchen naar financiering of kredietverlening.

Ontmoet, netwerk en geef jouw mening
De OndernemersClub is bovendien een plek waar innovatieve groeiondernemers en business partners elkaar ontmoeten, hun netwerk uitbreiden, vragen stellen aan gastsprekers en actief mee doen aan het ondernemersdebat.

Ontmoet en netwerk: met o.a. NPEX, KvK, TNO, Min. EZ en innovatieve ondernemers.

Aanmelden kan via de website van De OndernemersClub.